Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου στα πλαίσια της οργάνωσης των 3ήμερων κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει το Δ.Σ. πραγματοποιεί συναντήσεις- συσκέψεις με τα σωματεία μέλη της, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα επαχθή μέτρα και τη φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το 1o € με φορολογία 35% – προκαταβολή φόρου στο 60% και να λάβουν αποφάσεις για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα.

Στα πλαίσια αυτά

1. Θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 10-10-2012 & ώρα 6μμ στα γραφεία μας συνεδρίαση του Προεδρείου της ΟΕΒΕΝΗ στην οποία έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν το Πρόεδρος των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου κ. Σμυρνιωτάκης Στέφανος, ο Πρόεδρος του Κτελ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Χαχλιούτης Μανόλης και ο Πρόεδρος του Αστικού Κτελ Ηρακλείου κ. Βουλγαράκης Καλλέργος.

2. Στη συνέχεια αύριο Πέμπτη 11-10-2012 στις 7μμ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη με τα Σωματεία: Ηλεκτρολόγων αυτοκινήτων, Ιδιοκτητών συνεργείων επισκευής αυτ/των, Ιδιοκτητών επισκευαστών αμαξωμάτων- βαφέων – εξατμίσεων και Επισκευαστών ελαστικών αυτ/των.

Σε όλες τις συναντήσεις θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος κ. Σφυρής Μανολης, μέλη του Προεδρείου καθώς και ο Πρόεδρος των Φοροτεχνικών Ηρακλείου κ. Μπαριτάκης Παύλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook