Η άλλοτε πέτρα του σκανδάλου στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίσνκι, που είχε ξεμυαλίσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, έχει αλλάξει δραματικά.

Η πρώτη φωτογραφία της μαυρομάλλας πρωταγωνίστριας του περίφημου «λεκέ» εθεάθη να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μόνη και με αρκετά κιλά στην πλάτη της…

 Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ταμπλόιντ, “Daily Mail”, η Μόνικα ζει σήμερα με την μητέρα της και μάλιστα της έχει γίνει πρόταση από εκδοτικό οίκο να βγάλει στη φορά την «ανάρμοστη σχέση» της με τον Μπιλ Κλίντον , με το αζημίωτο βέβαια.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η προσφορά για την συγγραφή ενός βιβλίου με πιπεράτες λεπτομέρειες από την σχέση τους αγγίζει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων .

Στο βιβλίο αναμένεται να δημοσιευτούν και τα ερωτικά γράμματα που της έστελνε ο Κλίντον στην διάρκεια του παράνομου δεσμού τους.

Αν και η ίδια είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει πολλά παιδιά,  μέχρι σήμερα δεν έχει το ταίρι της. Την ίδια ώρα προσπαθεί να ελέγξει το βάρος της.  

 

protothema.gr