Με το επιβλητικό ποσοστό του 68% θα επανεκλεγόταν πρόεδρος των Η.Π.Α ο Μπάρακ Ομπάμα εάν ψήφιζαν μόνο οι εργαζόμενοι της Αμερικανικής πορνοβιομηχανίας.

Σε δημοσκόπηση της ιστοσελίδας XBIZ με την ερώτηση "Ποιον υποψήφιο θα θέλατε να εκλέγει Πρόεδρος των ΗΠΑ;" ερωτήθηκαν 343 ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί και σεναριογράφοι της βιομηχανίας και εξέλεξαν τον Ομπάμα με 68%. Δεύτερος και καταϊδρωμένος με μόλις 13% ο Μιτ Ρόμνεϊ ενώ ένα 14% απάντησε "Κάποιον άλλο". Υπήρξε και ένα 5% από τους ερωτηθέντες οι οποίοι απάντησαν "Δε με νοιάζει".

Το ποσοστό που απέσπασε ο απερχόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α είναι φυσιολογικό αναφέρει η Huffington Post αν αναλογιστεί κανείς τις δηλώσεις Ρόμνεϊ ότι σε περίπτωση εκλογής του θα ζητήσει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τη δίωξη των παραγωγών πορνό για παραβίαση του νόμου περί βωμολοχίας.

Τα αποτελέσματα δεν εκπλήσσουν ούτε τον Steven Hirsch της Vivid Entertainment ο οποίος ανέφερε "οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τη βιομηχανία ενηλίκων έχουν μια φιλελεύθερη άποψη για την κυβέρνηση και το πώς θα πρέπει να λειτουργεί. Είναι λογικό λοιπόν να υποστηρίζουμε έναν υποψήφιο πιο κοντά στις πεποιθήσεις μας".


news247.gr