Δείχνοντας αρκετή όρεξη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του ΠΟΑ με 4-1 στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.
Το φιλικό έγινε στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη από το σύλλογο του προσφυγικού προαστίου στον Πλατανιά, με τον 19χρονο φορ να αγωνίζεται κόντρα στην πρώην ομάδα ως αλλαγή.
Οι Αναστασάκος, Μαρτσάκης και Ουντότζι σκόραραν στο πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν με την τρίτη εμφάνιση, την μπλε με την κόκκινη και την άσπρη οριζόντια ρίγα. 
Στο δεύτερο μέρος σκόραρε και ο Μαραγκουδάκης, που έδειξε σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Τσοντάκης και Ναζλίδης.
Για λογαριασμό του ΠΟΑ μείωσε ο Συσκάκης.
Η αρχική ενδεκάδα του Πλατανιά ήταν: Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Δέντσας, Αγκιλέρα, Γκονζάλες, Κάλαϊτζιτς, Μαρτσάκης, Ουντότζι και Αναστασάκος. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με τους : Λαζαρίδη (55′ Ζάλουντοκ), Παληγεώργο, Βαρουξάκη, Κουρτεσιώτη, Τσοντάκη, Δράμι, Μιρτσέτα, Σαμπέδρο, Μαραγκουδάκη, Ναζλίδη και Γιακουμάκη.

Βραβεύτηκε ο Κάλαϊτζιτς

Πριν τη σέντρα του φιλικού ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής της Super League από τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ΕΤΑΝΑΠ – ΣΑΜΑΡΙΑ Μανώλη Αποστολάκη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Σέρβο μέσο όσο και στη διοίκηση των \”ερυθρολεύκων\” για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος από την μεριά του δήλωσε χαρούμενος για τη βράβευσή του αλλά τόνισε ότι πιο σημαντικό γι\’ αυτόν είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook