Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 12χρονος σε κεντρικό καφέ της Νάπολης απείλησε με πιστόλι αλλοδαπό, ο οποίος είχε πλησιάσει τους θαμώνες, ζητώντας ελεημοσύνη.

Ο αλλοδαπός, που είναι γνωστός στην περιοχή ως «Γουίλι», συνηθίζει να τραγουδά σε πολυσύχναστες περιοχές της ιταλικής πόλης ραπ κομμάτια, κρατώντας ψεύτικο μικρόφωνο και μιμούμενος τον 50Cent, για να κερδίσει λιγοστά χρήματα από τουρίστες και περαστικούς.

Το περασμένο απόγευμα όμως, όπως αναφέρει η Corriere della Sera, η μουσική προσπάθεια του Γουίλι διακόπηκε απότομα από τη βίαιη αντίδραση του ανήλικου Ναπολιτάνου.

Ο 12χρονος λοιπόν πλησίασε τον ερασιτέχνη ράπερ, σήκωσε το όπλο με πλαστικές σφαίρες που κρατούσε στην τσέπη του και στόχευσε στο πρόσωπό του από ελάχιστη απόσταση.

Τη σοκαριστική σκηνή παρακολουθούσαν, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στις τοπικές εφημερίδες, χαμογελαστές και ανενόχλητες τρεις νεαρές που κάθονταν στον εξωτερικό χώρου του καφέ.

Ο 12χρονος, με ψυχραιμία που θα ταίριαζε σε μυημένο σε συμμορία νεαρό, πυροβόλησε τρεις φορές τον αλλοδαπό, ο οποίος, όπως αναφέρεται, έτρεξε μακριά, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις σφαίρες του παιδιού.

Στο ίδιο καφέ πάντως, πριν από τρεις εβδομάδες, μία ομάδα Σουηδών οπαδών της ομάδας ΑΙΚ δέχθηκαν τη βίαιη επίθεση από άνδρες που, κρατώντας μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια, όρμησαν εναντίον τους, τραυματίζοντας τρεις.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook