Θετικός στο να μείνει και την επόμενη σεζόν στις Ασίτες εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο τεχνικός των νεοφώτιστων Αντώνης Λεκάκης. 
«Αν δεν πω ότι υπάρχει διάθεση από μέρους μου θα ήταν ψέμα. Θέλω να μείνω στις Ασίτες ωστόσο αυτά θα τα δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Βρίσκομαι στο ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας. Για μ’ ένα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Άλλο να είσαι βοηθός και άλλο να παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου. Σίγουρα κάνω κάποια λάθη ωστόσο σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι βαδίζω σε σωστά βήματα» είπε ο Αντώνης Λεκάκης. 
Ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων» αναφέρθηκε και στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Επισκοπής: 
«Κάναμε διπλό σε μια έδρα αήττητη καθώς η Επισκοπή δεν είχε χάσει εντός έδρας. Η Επισκοπή είναι μια καλή ομάδα όμως θεωρώ πως δεν ήταν έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλος. Είχα πει εξαρχής ότι Επισκοπή και Ρούβας θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Ρούβας είχε πιο έμπειρους παίκτες και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση». 
Ερωτηθείς για το φετινό πρωτάθλημα τόνισε:
«Το φετινό πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα ανταγωνιστικό. Η κάθε ομάδα θα μπορούσε να νικήσει την άλλη άσχετα αν είχαν μεγάλη βαθμολογική διαφορά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook