Εχει αποτελέσει έμπνευση για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για την δημοφιλή τραγουδίστρια Jennifer Hudson η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει περισσότερα από 30 κιλά.

Η αφροαμερικανή τραγουδίστρια που σε κάθε της εμφάνιση φαίνεται όλο και πιο καλλίγραμμη εμφανίστηκε χθες με ένα εφαρμοστό φόρεμα που αναδείκνυε την νέα της σιλουέτα και την έδειχνε πιο λεπτή από ποτέ.

Οι ζικ- ζακ γραμμές του φορέματος, οι ψηλοτάκουνες γόβες και το ροζ κραγιόν έκαναν την Jennifer να φαίνεται πολύ σέξι και σικ. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με αφορμή το νέο της άλμπουμ με τίτλο «I Remember Me».

\"\"Η τραγουδίστρια που βλέπει τον τελευταίο καιρό την καριέρα της να απογειώνεται πρωταγωνιστεί στη ταινία για τη ζωή του Nelson Mandela όπου υποδύεται τη σύζυγο του πρώην νοτιοαφρικανού προέδρου την Winnie. Τον Mandela υποδύεται ο ηθοποιός Terrence Howard.

Μάλιστα στην ταινία η Jennifer ανταλλάσσει και ένα φιλί με τον… σύζυγό της. «Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι τώρα. Περιμένω να βγει η ταινία και να τη δει ο κόσμος. Η ιστορία είναι τόσο συναρπαστική και δυνατή» είπε η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και συνέχισε: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κοιμήθηκα μέσα σε ένα κελί φυλακής για να μπω στο πετσί του ρόλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Nelson Mandela απειλεί με μηνύσεις τους παραγωγούς της ταινίας επειδή δεν την συμβουλεύτηκαν για τον ρόλο.

«Είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος πώς οι παραγωγοί μιας ταινίας μεταφέρουν τις ζωές ανθρώπων στον κινηματογράφο χωρίς πρώτα να τους συμβουλευτούν», δήλωσε ο δικηγόρος της 74χρονης Winnie Mandela.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook