Νέα πνοή φιλοδοξεί να δώσει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης στα περιφερειακά ΜΜΕ. Μαζί με το ανανεωμένο πρόγραμμά της για την τηλεοπτική σεζόν 2012 – 2013, από τις αρχές Οκτωβρίου είναι στον αέρα και το νέο της site www.neatv.gr. Η διαδικτυακή πύλη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης είναι συνεπής με τον χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού και επικεντρώνεται στην ενημέρωση, η οποία περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος θεμάτων της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής.

Παράλληλα μέσω της υπηρεσίας live streaming δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να παρακολουθούν το πρόγραμμά του τηλεοπτικού σταθμού ζωντανά, όχι μόνο από τις απομακρυσμένες περιοχές του τόπου μας αλλά και από όλο τον κόσμο. Με την υπηρεσία video on demand ο χρήστης θα μπορεί να ανατρέχει σε εκπομπές ή δελτία ειδήσεων που ήδη έχουν προβληθεί.

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός άρτια εξοπλισμένος τεχνικά, ο οποίος έχει στόχο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του τηλεθεατή για την ενημέρωση του με αμεσότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Την ανανεωμένη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει και το νέο λογότυπο του τηλεοπτικού σταθμού το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ψηφιακή εποχή και συγκεκριμένα από το σύμβολο εκπομπής και ανταλλαγής ψηφιακού περιεχομένου. Το γεγονός αυτό αντανακλά την αμεσότητα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης ως περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού που όχι μόνο ακολουθεί τις εξελίξεις της σύγχρονης εποχής αλλά ξεκινά ήδη μια πρωτοποριακή πορεία . Ήδη εδώ και δυο χρόνια εκπέμπει ψηφιακά στο νομό Ηρακλείου και μεταφέρει το σήμα της με οπτικές ίνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook