Στην Εθνική ομάδα Ανδρών κλήθηκαν δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο υπηρεσιακός Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βαμβακάρης κάλεσε τον τερματοφύλακα του ΝΟΧ Κώστα Γαλανίδη και τον φουνταριστό Μανόλη Σολανάκη, ο οποίος βρίσκεται και στις επιλογές του Θανάση Κεχαγιά για το κάμπινγκ προετοιμασίας της Εθνικής εφήβων! Μαζί του έχει κληθεί ξανά και ο Αλέξανδρος Κουμής.

Όσον αφορά την Εθνική Ανδρών οι δύο πολίστες του ΝΟΧ θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (24/10) στις 19.30 στο κολυμβητήριο του Ζαππείου για την πρώτη προπόνηση.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως την 1η Νοεμβρίου ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής στο World League.

Την Τετάρτη (31/10) υπάρχει το παιχνίδι με την Τουρκία στο Λαιμό και το Σάββατο (3/11) αυτό με το Μαυροβούνιο στο Κότορ.

Ενδιάμεσα θα πάρει μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τουρνουά του ΣΕΔΥ (26 με 28 Οκτωβρίου).

Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Βαμβακάρη:

Χρήστος Αφρουδάκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Τσαλκάνης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Τίγκας (ΝΟ Βουλιαγμένης), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Γιώργος Ντόσκας, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Μιράλης (Ν.Ο. Χίου), Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Γαλανίδης (Ν.Ο. Χανίων) και Στέφανος Γαλανόπουλος (ΝΑΟ Κέρκυρας).

Στην Εφήβων Σολανάκης και Κουμής

Νωρίτερα ο Σολανάκης είχε κληθεί και στην Εθνική ομάδα Εφήβων μαζί με τον νεαρό γκολκίπερ του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES Αλέξανδρο Κουμή.

Η σχετικη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Μανόλης Σολανάκης και Αλέξανδρος Κουμής προσκλήθηκαν εκ νέου από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Κεχαγιά, προκειμένου να λάβουν μέρος στο κάμπινγκ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας πόλο Εφήβων.

Το κάλεσμα είναι για τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 28/10, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στο Ζάππειο κολυμβητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES προετοιμάζονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τις υποχρεώσεις που θα έχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Περθ της Αυστραλίας από τη 1 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2012.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας είναι οι εξής:
Λουϊζίδης, Ποταμιάνος (Βουλιαγμένη), Αλβέρτης, Γαβαλάς, (Πανιώνιος), Καζάζης, Φωτόπουλος (Γλυφάδα), Δερβίσης, Πρέκας, Καλογεράκος (Ολυμπιακός), Σολανάκης, Κουμής (Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES), Σαλτέρης, Γρηγοριάδης, Χάλαρης (Π. Φάληρo), Μαρινάγης, Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Γουβής (Ντούισμπουργκ).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook