Στην πρώτη απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο Παγχανιακός απέναντι στον Νέο Αστέρα, το πρωί της Κυριακής (21/10), στην κοινή τους έδρα στη Μοναχή Ελιά.
Η ομάδα της Νέας Χώρας προηγήθηκε στο 50\’ με τον Γιούλα, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Στραταριδάκη, που είχε \”σημαδέψει\” λάθος εστία και στο περσινό ματς των δύο ομάδων!
Στον Πλατανιά η Άμιλλα κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά το 2-2 με τον Τιτάν, με πρωταγωνιστή τον αγέραστο Σωφρόνογλου, που σκόραρε δύο φορές. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν ο Β. Ορφανουδάκης και ο Πελεκούδας.
Πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα για Ιδομενέα και Φωστήρα.
Ο ιστορικός σύλλογος του Γαλατά κέρδισε 2-0 τον Απόλλωνα με γκολ των Θεοδωράκη και Κουτρούλη, ενώ ο \”ΦΑΣ\” έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση της ΑΕΚ Χανίων με 2-1 και σκόρερ τον Μαυρεδάκη (35\’ πεν., 55\’), που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς. Ο \”δικέφαλος\” είχε προηγηθεί στο 10\’ με τον Σταμπουλή και έχει πολλά παράπονα από το διαιτητή Μαρινάκη, για γκολ του ίδιου παίκτη που ακύρωσε στο 0-1, για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των νικητών και για μία παράβαση που υποστηρίζουν ότι υπήρχε στο 82\’ υπέρ τους.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook