Για διαρρήξεις επτά σπιτιών σε περιοχές της Νέας Κυδωνίας με συνολική λεία άνω των 40.000 ευρώ, κατηγορείται 44χρονος Χανιώτης ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Νέας Κυδωνίας.

Ειδικώτερα και σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων το πρωί της Τρίτης 22/3 «καταγγέλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες κατοίκων Γαλατά Χανίων, από άγνωστο άνδρα ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ιδιοκτητών, τράπηκε σε φυγή. Από τις προσαγωγές υπόπτων προέκυψε ότι δράστης είναι ο παραπάνω και αναγνωρίστηκε από τους παθόντες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 14/03/2011 έως και 22/03/2011 ο συλληφθείς, ενεργώντας κατ΄επάγγελμα, και κατά συνήθεια, διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατά και Παρηγοριάς Χανίων, συνολικά επτά (7) διαρρήξεις κατοικιών, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας τριάντα επτά χιλιάδων και πενήντα (37.050) Ευρώ, το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων διακοσίων σαράντα (5.240) Ευρώ και πεντακοσίων (500) δολαρίων Η.Π.Α»

Ο 44χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για διαρρήξεις κατοικιών και καταστημάτων, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον κ. Ανακριτή Χανίων για την διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook