Εκτός από τα στοιχεία για τα αλλοδαπά παιδιά στα νηπιαγωγεία, η Χρυσή Αυγή ζητά τώρα και τα στοιχεία των αλλοδαπών φοιτητών στα πανεπιστήμια της χώρας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ζήτησε με ηλεκτρονική επιστολή προς όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά και σε όλους τους καθηγητές του, στοιχεία για το πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι αλλοδαποί φοιτητές που στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες.

Μάλιστα, μιλώντας προ ημερών στη Βουλή ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στη σίτιση των φοιτητών αλλά και στις φοιτητικές εστίες στις οποίες, όπως είπε, μειώνονται οι θέσεις για τους Έλληνες, καθώς πολλές καλύπτονται από μετανάστες.

Πάντως, το κείμενο που απέστειλε στο Πανεπιστημίου Αιγαίου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Λέσβου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα EmprosNet της Λέσβου, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, Νίκος Σουλακέλλης, δήλωσε βαθύτατα ενοχλημένος από το ύφος, τη σύνταξη και τον τρόπο που τέθηκε το αίτημα, γι\’ αυτό και το μόνο που έκανε ήταν, όπως είπε, να το διαγράψει.

Στο συνοπτικό κείμενο του μηνύματός αναφέρονται τα εξής:

«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook