Κομμάτια παιχνιδιών που άνηκαν στον μικρό Μπεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στην Κω.

Σύμφωνα με το Kosnews.gr, πρόκειται για μικρά κομμάτια από ένα πλαστικό αυτοκινητάκι και ένα σήμα με ένδειξη «police» που εντόπισαν κατά τις έρευνες τους Έλληνες και Βρετανοί ειδικοί οι οποίοι από την περασμένη Παρασκευή εξετάζουν εξονυχιστικά την περιοχή όπου εξαφανίστηκε πριν από 21 χρόνια ο Μπεν.

Το πιο πιθανό σενάριο πάντως, σύμφωνα με τις αρχές, είναι ότι ο μικρός θάφτηκε κατά λάθος, κάτω από τόνους μπάζων.

Στο νησί έφτασε την Τρίτη, 21 χρόνια μετά την εξαφάνιση του γιου της, και η μητέρα του Μπεν, Κέρρυ Νίντχαμ, η οποία φανερά συγκινημένη, απηύθυνε εκ νέου έκκληση σε όσους γνωρίζουν οποιοδήποτε στοιχείο για την τύχη του γιου της.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η Κέρι Νίνταμ είπε ότι πιστεύει πως ο γιος της ζει, ενώ ευχαρίστησε την ελληνική και βρετανική αστυνομία για τις συνεχείς έρευνες, αλλά και τους κατοίκους τη Κω.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω μέχρι να μάθω τι συνέβη στον Μπεν. Η οικογένεια μου κι εγώ είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να τον βρούμε και να του πούμε ποιος πραγματικά είναι», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε πριν 21 χρόνια, σε ηλικία 21 μηνών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κω με τη μητέρα του και τους παππούδες του.


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook