Άδικο αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα Νέων της Περιφέρειας Κρήτης γνωρίζοντας την ήττα στο 94’ με 3-2 από την Περιφέρεια Αττικής. 
Το συγκρότημα του Γιώργου Κοκολάκη κατέβαλλε υπερπροσπάθεια, παρότι αγωνίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι, χωρίς ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Ηρακλείου και άξιζε να πάρει την πρόκριση, αν και από το 29’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. 
Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο διαιτητής από την Αργολίδα κ. Ιωαννίδης, καταλόγισε αυστηρό πέναλτι εις βάρος του Τσιμπιδάκη και προς έκπληξη όλων απέβαλλε και τον Κρητικό ποδοσφαιριστή. 
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και σε δέκα λεπτά πέτυχαν δύο γκολ προηγούμενοι με 2-0, αλλά η Περιφέρεια Κρήτης με μεγαλειώδη εμφάνιση κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς σε 2-2, χάρη σε γκολ των Καλυβιανάκη (42’) και Μιχαήλ (92’). Η πρόκριση ήταν σε Κρητικά χέρια, αλλά η unfair κίνηση των γηπεδούχων στο 94’ να μην τηρήσουν το fair play και ενώ ο Μαραγκουδάκης ήταν τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο, τους έδωσε την ευκαιρία να πετύχουν με τον Ταυταρίδη το γκολ της πρόκρισης, γράφοντας το 3-2.
Φάσεις και γκολ
Ευκαιρίες με σουτ του Ψαράκη (21’) και φάουλ του Καλυβιανάκη που έφυγαν ελάχιστα άουτ για την Περιφέρεια Κρήτης
27’ ο Βούζας με σουτ θα σημαδέψει το δοκάρι του Κλάδου.
29’ ο κ. Ιωαννίδης καταλογίζει πέναλτι που προκάλεσε αίσθηση, σε πτώση του Κολοκοτρώνη από μαρκάρισμα του Τσιμπιδάκη, αποβάλλοντας και τον αμυντικό της Κρήτης. Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Κλής, ανοίγοντας το σκορ 1-0.
39’ ο Κολοκοτρώνης με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0.
42’ ο Καλυβιαννάκης εκτελεί φάουλ, η μπάλα θα βρει και στο τείχος και θα καταήξει στα δίχτυα του Μαρινάκη, για να γίνει το 2-1.
62’ ο Βούζας έχει δεύτερο σουτ στο δοκάρι.
92’ ο Μιχαήλ με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.
94’ ο Μαραγκουδάκης βρίσκεται τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι δεν τηρούν το fair play, κάτι το οποίο εκμεταλλεύεται ο
Ταυταρίδης όπου με την δεύτερη προσπάθεια νικάει τελικά τον Κλάδο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Περιφέρεια Αττικής (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Τζαφεράκος, Τσιανάκας (75’ Χαντζής), Επταήμερος, Ρόπας, Τσακίρης (82’ Ταυταρίδης), Κλης, Λιούρας (51’ Ναούμ), Κολοκοτρώνης, Βούζας, Παπάζογλου.

Περιφέρεια Κρήτης (Γιώργος Κοκολάκης): Κλάδος, Τσιμπιδάκης, Φραγκιουδάκης (84’ Μιχαήλ), Μιχελιδάκης, Κοκολαντωνάκης, Μαραγκουδάκης, Στυλιανάκης (64’ Κοσκινάς), Παπαδάκης, Ψαράκης, Καλυβιανάκης, Γαλανίδης (70’ Παπάζογλου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook