Στη Διεθνή Ρεγγάτα που διεξάγεται στη Λεμεσό θα πάρει μέρος για ακόμα μία χρονιά η ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
Για μία ακόμα χρονιά, η ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ταξιδέψει στην Κύπρο προκειμένου να λάβει μέρος στη Διεθνή Ρεγγάτα που διοργανώνεται στη Λεμεσό.
  
Η αποστολή του Χανιώτικου Ομίλου θα αναχωρήσει από τα Χανιά την Παρασκευή (26/10), με επικεφαλής συνοδό, τον έφορο του τμήματος Κανόε Καγιάκ και γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Δημήτρη Καλλιβρετάκη και την οποία  συγκροτούν συνολικά 2 αθλητές και 6 αθλήτριες. Πρόκειται για τους: Αναστάση Αναγνωστόπουλο, Παναγιώτη Κοντάκο, Ζωή Δημητρουλάκη, Κλεάνθη Σηφάκη, Αντωνία Ζουλάκη, Φραντζέσκα Ροκάκη, Ευσταθία Βεργανελάκη και Κωνσταντίνα Σαράντου.
Στόχος για την ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη είναι να σημειωθεί μία καλή αγωνιστική παρουσία και να αποκτηθούν εμπειρίες, ενόψει της επόμενης πλέον αγωνιστικής περιόδου.
Από την πλευρά του, ο κ. Καλλιβρετάκης δηλώνει: \”Για μία ακόμα χρονιά επιβεβαιώνεται το άτυπο πρωτόκολλο που έχουμε με την Κύπρο, να παίρνουμε μέρος στους αγώνες που διοργανώνουν, όπως το ίδιο πράττουν και εκείνοι ερχόμενοι στην Ελλάδα. Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει το γεγονός από φέτος είναι ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στην οποία και προσωπικά είμαι μέλος, ενέκρινε την άδεια και σε άλλους αθλητές που δεν ανήκουν στην Εθνική ομάδα να πάρουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Έτσι, έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να εργάζονται στις προπονήσεις με τα σωματεία τους αλλά και να πραγματοποιούν ταξίδια εκτός Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, ως Ναυτικός Όμιλος πάμε στην Κύπρο με το επίλεκτο κομμάτι της ομάδας μας, καθώς τρία από τα οκτώ παιδιά που θα πάρουν μέρος ανήκουν στην Εθνική ομάδα. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για όλους μας και θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις μεταξύ των δικών μας μελών της αποστολής και των ανθρώπων από την Κύπρο\”.
Οι αγώνες της 8ης Διεθνούς Ρεγγάτας θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο φράγμα της Γερμασόγειας.
Υπενθυμίζεται πως υποστηρικτής του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, είναι ο επίσημος χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία, ΑΝΕΚ LINES.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook