«Επειδή η ‘Λίστα Λαγκάρντ’ είναι συνυφασμένη στο κοινό αίσθημα του κόσμου με παρανομίες και φοροδιαφυγές και μάλιστα σε χρόνους χαλεπούς που ο λαός στενάζει, σας κάνω γνωστό ότι το 1987-1988 περίπου, η γυναίκα μου και εγώ ανοίξαμε ένα λογαριασμό στην Τράπεζα «UBS» και μεταφέραμε το απολύτως απαραίτητο ποσό προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεση χειρουργική επέμβαση και πολύμηνη θεραπεία και νοσηλεία στο εξωτερικό (Γερμανία), του αείμνηστου πεθερού μου.

Όπως είναι φυσικό ο λογαριασμός αυτός ερήμωσε και από τότε δεν παρουσίασε καμία κίνηση ούτε σε δραχμές ούτε σε ευρώ (κατάθεση-εκταμίευση-μεταφορά). Ο λογαριασμός δε διεκόπη από την ίδια την τράπεζα τη δεκαετία του \’90 ως ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ.

Πιστεύω όμως ότι η στοχοποίηση δεν είναι τυχαία και έχει σαν σκοπό να αποκοιμίσει και να παραπλανήσει για τους πραγματικούς υπαίτιους για τη διαφθορά και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Με εκτίμηση,

Φραγκίσκος Ραγκούσης
Δικηγόρος».

Tα παραπάνω αναφέρει ο δικηγόρος, Φραγκίσκος Ραγκούσης, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό HOT DOC.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook