Ο ΟΛΗ με μία μικρή αλλά ενθουσιώδη τελετή πάνω στο Costa Atlantica αποχαιρέτησε για το 2012 το Home Port με τον καλύτερο τρόπο.

Τα στοιχεία για το 2012 φέρνουν τους επιβάτες της Costa στους 54.000 που συνεχίζει τις προσεγγίσεις μέχρι τις 30/12, και τα στοιχεία για το 2013 φέρνουν τα νούμερα στους 67.000.

Ο στόχος για το 2014 για την Costa είναι οι 100.000 επισκέπτες, δήλωσε στο Flashnews ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλός Γιάννης Μπρας. \”Όπως έχουμε ξαναπεί με μικρά στοχευμένα βήματα αναδεικνύουμε τις δυνατότητες μας και παρά τις παραφωνίες κάποιων που αντί να κάνουν προτάσεις επιλέγουν τον εύκολο δρόμο του σχολιασμού (είπαμε όταν είσαι απέξω ξέρεις καλά να λες σε όλους πως να χορεύουν) κατακτάμε τις μάχες μία-μία.

Σίγουρα όταν εταιρείες που στο παρελθόν μας εγκατέλειψαν επιστρέφουν, όπως η Norwegean, που έρχεται φέτος τον χειμώνα για να τονώσει την δοκιμαζόμενη οικονομία της πόλης με 30.000 επισκέπτες, αλλά και με καινούργιες μεγάλες εταιρείες που πρώτη φορά θα έρθουν στην πόλη μας το 2013 όπως η Holland America αλλά και η Disney Cruises κατακτάς τους στόχους σου.\”

Να σημειώσουμε ότι φέτος επιβιβάστηκαν στο Costa Atlantica για να κάνουν κρουαζιέρα πάνω από 2.000 Έλληνες και προβλέπεται μεγάλη Αύξηση και για του χρόνου αφού το ενδιαφέρων είναι αυξημένο.

Να επισημάνουμε επίσης την συμμετοχή του ΟΛΗ και του Προέδρου του Κου. Μπρα με το project Heraklion Homeport+, στους τελικούς (τετράδα) στο Ελληνικό Βραβείο Αριστείας Έργων που διοργανώνεται εν όψη του Παγκόσμιου συνεδρίου Project Management που διοργανώνεται στην Χερσόνησο στις 29-31/10. Και μόνο η κατάταξη στην τελική τετράδα, αφού η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει σε ειδική τελετή την Τρίτη, αναδεικνύει την σοβαρότητα δουλειάς που έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται στο λιμάνι τα τελευταία δύο χρόνια…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook