Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και υψηλές θερμοκρασίες, περιμένουμε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 22 έως 24 βαθμούς αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού οι μέγιστες θα φτάσουν τους 27 – 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στο Κρητικό θυελλώδεις 8 μπ. Από τις βραδινές ώρες στο Κρητικό θα στραφούν σε δυτικούς έως ισχυρούς ενώ στο Λιβυκό θα εξασθενήσουν.

ΧΑΝΙΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 30/10, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 30/10, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 30/10, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός στην Ιεράπετρα σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 30/10, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook