Κανονικά αναμένεται να γίνουν απόψε τα ακτοπλοικά δρομολόγια από και προς την Κρήτη, καθώς το μεσημέρι λήγει η απαγόρευση απόπλου η οποία ίσχυε από χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν τα χθεσινοβραδυνά δρομολόγια στα λιμάνια του Ηρακλείου και της Σούδας.

Σύμφωνα όμως με το πρωινό δελτίο καιρού που παρέλαβαν τα Λιμεναρχεία, από τις 12 το μεσημέρι αναμένεται εξασθένηση των ανέμων στα πελάγη .

Στο μεταξύ λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν και στην ξηρά, παρουσιάστηκαν ήδη τα συνήθη προβλήματα με σπασίματα κλαδιών δένδρων και ιδίως ευκαλύπτων.

Στην οδό Γογονή των Χανίων ένα μεγάλο κλαδί δένδρου έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον δρόμο και να προκαλέσει ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν διερχόταν κάποιο όχημα ή πεζός και έτσι δεν υπήρξαν θύματα, αλλά οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Επιπλέον προβλήματα υπήρξαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με πτήσεις οι οποίες τελικά προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω των σπασμένων κλαδιών που έπεσαν στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook