Πιο  σκληρές και από τους άνδρες  «συναδέλφους» τους αποδείχθηκαν  δυο λησταρχίνες που έβαλαν  στο στόχαστρό τους έναν ηλικιωμένο  μέσα στο σπίτι του! Οι Ελληνίδες  δράστιδες, μια από τις οποίες  έχει αναγνωριστεί, δεν δίσταζαν  να τραυματίσουν τον ανήμπορο  γέροντα για να του αρπάξουν  μόλις… 35 ευρώ!

Η ληστεία  έγινε μέρα- μεσημέρι την Παρασκευή, όταν οι δυο γυναίκες βρήκαν το 82χρονο θύμα τους στην αυλή της κατοικίας του σε ένα χωριό της Καβάλας. Η μια του έπιασε την κουβέντα αποσπώντας του την προσοχή, ενώ η άλλα πλησίασε χωρίς να τη δει και τον έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς τον στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά! Και ενώ ο ηλικιωμένος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, οι δράστιδες άρπαξαν από την τσέπη του το πορτοφόλι του που περιείχε μόλις 35 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια.

Από τις  έρευνες που έκαναν οι άνδρες  του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης, εντοπίστηκε η 40χρονη που χτύπησε τον 82χρονο και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα της συνεργού της που αναζητείται.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook