Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη θρυλική ταινία του James Bond, με τίτλο \’\’Dr No\’\’ (το 1962) και πρωταγωνιστή τον Sean Connery, ο Daniel Craig επιστρέφει στην τρίτη του εμφάνιση ως James Bond, στο «Skyfall».

Tην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας Skyfall, μπορείτε να δείτε σήμερα Πέμπτη 01 Νοεμβρίου στις αίθουσες του Mega Place www.megaplace.gr.

Το «Skyfall», η 23η ταινία της μεγαλύτερης και μακροβιότερης σειράς ταινιών στην ιστορία του σινεμά, φιλοδοξεί να παρουσιάσει εκτός από μια συναρπαστική περιπέτεια και το πιο περίπλοκο ψυχολογικό πορτραίτο του θρυλικού πράκτορα που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Φυσικά, ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, με την συμπαραγωγό της ταινίας Μπάρμπαρα Μπροκόλι να δηλώνει ότι «έχει κάποιο συναισθηματικό μήνυμα το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στην ταινία».

\"\"

Εκτός από τον Daniel Craig και την Judy Dench που αναλαμβάνουν να ενσαρκώσουν αντίστοιχους πρωταγωνιστικούς ρόλους των James Bond και της πράκτορα Μ, το βασικό καστ συμπληρώνουν οι Ralph Fiennes Whishaw (ο νεος Q) και η Naomi Harris. Tο τωρινό Bond Girl είναι η Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου που ξεκινά τα πρώτα βήματα της στο διεθνή κινηματογράφο.

Η ταινία έχει γυριστεί σε Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη, ενώ το τραγούδι της ταινίας αποτελεί την επιστροφή σε μια πιο κλασική μουσικά μελωδία, ντυμένη με την βελούδινη φωνή της Adele.

\"\"


Υπόθεση

Στο «Skyfall», δοκιμάζεται η πίστη του Μποντ στο πρόσωπο της Μ, καθώς το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει.

Μετά από μια καταστροφική επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη, ο Τζέιμς Μποντ αγνοείται και θεωρείται νεκρός.

Όλες οι ταυτότητες κάθε ενεργού μυστικού πράκτορα της MI6 διαρρέουν στο ίντερνετ και η Μ δέχεται επιθεώρηση από την κυβέρνηση για το πως χειρίστηκε την κατάσταση.

Καθώς η ΜΙ6 βάλλεται από παντού, η ξαφνική επανεμφάνιση του Μποντ δίνει στην Μ το πρόσχημα και ο 007 καλείται να καταδιώξει και να καταστρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό…

Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους – backstage scenes και φωτογραφίες:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook