Προερχόμενος από δύο κακά αποτελέσματα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου , ο Εργοτέλης, αγωνίζεται σήμερα (19:30 – ΝΕΤ) στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, με κύριο στόχο το διπλό που θα του δώσει βαθιά ανάσα όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Νίκος Καραγεωργίου αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Ρουμπάκη και Ολίσε.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Καβαλιώτης προπονητής επέλεξες τους 19 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην ακριτική πόλη και είναι οι εξής: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Χαντί, Σαρρής, Αλεξόπουλος, Σιάκκας, Λεάλ, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Μπούντιμιρ.
Εκτός αποστολής, πέρα από τους Ρουμπάκη – Ολίσε έμειναν και οι Κανδηλάκης, Καβουσάκης, Καρέλης, Χρυσοφάκης και Μπερτόσα.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες 

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νίκος Καραγεωργίου, ψάχνει τους αντικαταστάτες των Ολίσε – Ρουμπάκη, με τους Γιαλούση –Κυριακίδη να φαντάζουν ως τις πιο πιθανές λύσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Δασκαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα, δεξιά ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο και στο κέντρο οι Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ. Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζούνιορ με τον Κυριακίδη (Μπορεί και ο Ορφανός) ενώ ο Φραγκουλάκης θα παίξει λίγο πιο μπροστά αναλαμβάνοντας ρόλο οργανωτή. Στην γραμμή κρούσης, Λεάλ, Μπούντιμιρ και Ρομάνο είναι τα φαβορί να ξεκινήσουν ενώ αν αλλάξει κάτι, τη θέση του Λεάλ θα πάρει ο Βερμπακόφσκις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook