Η μωρουδίστικη έκδοση του κουζινο-ριάλιτι του Mega είναι γεγονός! Aφού λοιπόν οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού «έκλεισαν» με την οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, το επόμενο βήμα είναι το προμοτάρισμα του “Master Chef Junior”. Μπαίνοντας λοιπόν στο site του καναλιού (www.megatv.gr) μπορείτε πια να δείτε σε περίοπτη θέση το πολυσυζητημένο project.

\”Έρχεται το \”Master Chef Junior\” για… μάγειρες από κούνια…\” Με αυτό, λοιπόν, το σλόγκαν αποφάσισε το Mega να διαφημίσει τη νέα έκδοση του κουζινο-ριάλιτι που επιστρέφει από τον Οκτώβριο στις οθόνες μας!

\”Αν είσαι 8-12 ετών και αν σου αρέσει να μαγειρεύεις, έλα να παίξεις και να μάθεις από τους τρεις αγαπημένους σου κριτές ! Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Λουκάκος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, είναι έτοιμοι να σας οδηγήσουν… στην περιπέτεια της κουζίνας, να τη ζήσετε μαζί και να αγαπήσετε την μαγειρική όσο και αυτοί. Στο \”Master Chef Junior\” η μαγειρική θα γίνει παιχνίδι!!!\”, λέει χαρακτηριστικά η φόρμα συμμετοχής που βρίσκουμε στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Για τα γυρίσματα:

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προυποθέσεις ασφαλείας

Στο Junior Master Chef δεν υφίσταται συγκατοίκηση των παιδιών

Δεν θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων οι γονείς / κηδεμόνες θα είναι πάντα παρόντες

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν Σαββατοκύριακα και σε περιόδους σχολικών διακοπών

Όσο για την Μαρία Μπεκατώρου; Οι συζητήσεις με το Mega έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και ήδη, λέει ,έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook