Νέα πρωτιά για τον Ιορδάνη Ακασιαδη, για δεύτερη εβδομάδα μαζί με τον Γιώργο Λουρακη κυριάρχησαν, αυτήν την φορά με την βοήθεια της τύχης, ότι και αν επέλεγαν τους καθόταν, με τέτοια τύχη ήταν αδύνατο να χάσουν, ενώ χαμογελώντας ο Ιορδάνης απαντούσε σε όλους με ένα ρητό του Σωκρατη

Όν η τύχη προπηλακίζει ούτος και παρά των πράων μάστιγας ευρίσκει.

Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

μτφρ: όποιον τον κατατρέχει η τύχη, ακόμα κι από τους καλούς ανθρώπους βρίσκει δυστυχίες

Ως γνωστό ο Ιορδάνης μελετά την αρχαιοελληνική φιλοσοφία και μιλά άπταιστα αρχαία Ελληνικά, είναι η γλωσσά που θα κυριαρχήσει πάλι στο μελλών, όπως κάποτε όλος ο αρχαίος κόσμος την μιλούσε, συμπλήρωνε ότι στο μέλλων θα ξανασυμβεί,  κάνει την πρόβλεψη και συμπλήρωσε ότι γιαυτο χτυπούν όλοι τους Έλληνες, επειδή μας φοβούνται!

Ο πρόεδρος του ομίλου Νίκος Παπαδάκης( Φώτο δεξιά, με τον Ιορδάνη από τον χθεσινό αγώνα, σε μια εκτέλεση που επιχειρεί ο Ιορδάνης σε ένα δύσκολο συμβόλαιο)  ήρθε και στήριξε τον προστατευόμενο του για μια ακόμη αγωνιστική, δίδοντας του το απαιτούμενο θάρρος και την πίστη ότι μπορεί να επικρατήσει και να βγάλει έναν μαθητή καλύτερο από αυτόν δηλώνοντας ότι :  επιτυχία του δασκάλου είναι να βγάλει μαθητές καλυτέρους από αυτόν!!! Πατώντας πάνω στις δηλώσεις των αρχαίων φιλόσοφων που ακριβώς αυτό πίστευαν και υπηρετούσαν.

Στην 2η θέση βρέθηκε η συμπαθέστατη Αγγελική Δαριβα με τον Κ. Μενεγακη, ενώ το ζευγάρι στο μπριτζ και την ζωή Βιργινία Μουταφη και Κυριάκος Κατριτζιδακης κατέκτησε την 3η θέση, ενώ στην 4η θέση βρίσκουμε  τον αετό του Ελληνικού μπριτζ ,τον θρυλικό πια Γιάννη Κατσιφαρακη που αγωνίστηκε με τον πολύπειρο Μανώλη Τζινακη, έγινε κάποιο λάθος στην πορεία του αγώνα και ο Γιάννης Κατσιφαρακης δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα, αποχωρώντας δυο γύρους πριν το τέλος, εκεί ήταν όμως εντελώς τυχαία ο Βαγγελης Γεωργιακακης που τον αντικατέστησε, ο Βαγγελης ο μοναδικός αθλητής στην χώρα με το δικό του σύστημα, το περίφημο ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, αισθανόμενος δέος που αντικατέστησε,  έστω για λίγο έναν θρύλο, έβγαλε  από το χρυσοποίκιλτο θηκάρι το μαχαίρι του , που άστραψε τρομακτικά  υπό το φως των προβολέων, και σαν αστραπή σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στο ολιγόλεπτο πέρασμα του, σαν το αστέρι του βοριά του Γκάτσου,  όπως τον παρομοίασε η Αθηναία πρωταθλήτρια Ελένη Αντωνοπούλου , που βρέθηκε για λίγο στην πόλη μας, εκ μέρος της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Στην 5η θέση βρέθηκε η Μαρία Φουντουλακη με τον Γιώργο Μαρκετακη, Μαρία Φου που κατά την διάρκεια του αγώνα έτρωγε τα νύχια της είχε πολλά νεύρα και έψελνε όλη το βράδυ τον συμπαίκτη της, φορτώνοντας του όλα της τα λάθη!!! Μια χούφτα χάπια πήρε ο Μαρκετακης για να την αντέξει!!! Στην 6η θέση βρέθηκε η Ροδω Τριχακη με τον Μιχάλη Μπενιουδακη που έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, ενώ στην 7η θέση συναντάμε την Ελληνογερμανιδα άσσο Μαρουλα Κραμερ χοχ που αγωνίστηκε με τον Μ. Αλεξανδρινακη, μόλις στην 8η θέση συναντάμε τον γόη του Ελληνικού μπριτζ Μανώλη Μπικουβαρακη, ο αγαπημένος των γυναικών (μικρών και μεγάλων) φάνηκε να βαριέται χθες και μάλλον ο νους του ταξίδευε στα ζεστά κρεβάτια! Μάταια ο συμπαίκτης του Μανώλης Χαζηρακης προσπαθούσε να τον επαναφέρει. την τελευταία  θέση κατάφερε να κατακτήσει ο Μενιος Μαραγκουδακης με τον Γιάννη Ευλογημένο που όλα τους πήγαν στραβά στο χθεσινό αγώνα, ο Ευλογημένος υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής  Αριστεράς του Κουβελη δήλωσε χαριτολογώντας ότι τον μάτιασε η Χρυσή Αυγή!

 

Β.Γ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook