Οι δρόμοι του Πλατανιά και του Λουίζ Μαουριτσιο Λούκεζ χώρισαν οριστικά μετά από απόφαση του ίδιου που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε εκφράσει τις προηγούμενες την επιθυμία του να αποχωρήσει εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ο σοβαρότερος λόγος που αποχωρεί είναι λόγοι υγείας που επικαλέστηκε ο ίδιος.

 

Ο Λούκεζ είχε έρθει το καλοκαίρι στο Μάλεμε μετά από εισήγηση ουσιαστικά του συμπατριώτη του και αρχηγού του Πλατανιά, Φαμπρίτσιο Πότσι. Παρότι η αρχική προοπτική ήταν για συνεργασία ενός έτους οι άνθρωποι του Πλατανιά είχαν μείνει εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητες του και για αυτόν τον λόγο είχε υπογραφεί συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

 

Οι προσδοκίες αγωνιστικά όμως δεν επιβεβαιώθηκαν στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αφού ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του και πήρε ελάχιστες ευκαιρίες. Είναι ενδεικτικό ότι στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Αίαντα Σαλ. που ξεκίνησε βασικός είχε γίνει αλλαγή στο 29’ λόγω μη καλής εμφάνισης.

 

 

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

 

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λουίς Μαουρίτσιο Λούκεζ, ο οποίος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ζήτησε να αποχωρήσει. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Αργεντινό για την προσφορά του στον Πλατανιά και του εύχεται ό,τι καλύτερο ενόψει της συνέχειας της καριέρας του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook