Η Berenice Marlohe είναι το κορίτσι του James Bond που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία με τίτλο «Skyfall». Ποζάροντας στο φακό με εσώρουχα, για λογαριασμό του περιοδικού FHM που κυκλοφορεί σήμερα στην Αγγλία, η Γαλλίδα ηθοποιός τόνισε πως ο ιδανικός άντρας, δεν χρειάζεται να είναι όμορφος.

«Δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. Αν δεν έχει τίποτα να κουβεντιάσεις ή αίσθηση του χιούμορ, τότε δεν μου είναι ελκυστικός» λέει η Berenice στο περιοδικό. «Το χάρισμα και η αίσθηση του χιούμορ είναι αυτά που σε κάνουν να πεις ουάου», πρόσθεσε η σέξι ηθοποιός.

Η 33χρονη, η οποία δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, έχει δημιουργήσει φαντασιώσεις σε μεγάλη μερίδα των ανδρών.

\"\"

Η ίδια πάντως έχει βλέψεις για μελλοντικούς, σέξι ρόλους, σε νέες ταινίες του Χόλυγουντ. Δηλώνει πως προτιμά να υποδύεται «ανδρικούς» ρόλους παρά θηλυκούς.

«Θα ήθελα να υποδυθώ τον Joker στο επόμενο Batman. Οι ρόλοι που μου αρέσουν περισσότερο, συνήθως δίνονται σε άντρες. Για παράδειγμα αυτός του Gary Oldman στο \”The Firm\’\’. Ήταν τόσο τεράστια η ερμηνεία του και τέτοιοι χαρακτήρες μου αρέσουν στις ταινίες. Τρελοί και γεμάτοι πάθος», δήλωσε στο FHM.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook