Η καλή εμφάνιση παρά την ήττα στα Μέγαρα ανήκει στο παρελθόν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ επιστρέφουν στην καθημερινή …ρουτίνα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μετά την αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Βύζαντα έχουμε και πάλι την αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις.

 

Η λύση που όλοι περιμένουνε δεν έχει βρεθεί κι έτσι δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα πληρωμής των δεδουλευμένων των παικτών του ΑΟΧ. Από την στιγμή που από την πλευρά της διοίκησης δεν υπάρχει κάποιος που να εγγυηθεί στους ποδοσφαιριστές για τα οφειλόμενα η κατάσταση με την αποχή από τις προπονήσεις θα συνεχιστεί μέχρι νεοτέρας ειδικά τώρα που ο ΑΟΧ δεν έχει παιχνίδι μπροστά του αφού θα υπάρξει η νίκη άνευ αγώνος επί του Κεραυνού Κερατέας. Ο επόμενος αγώνας που θα δώσουν τα Χανιά είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 6 Απριλίου στο Ε.Σ. Χανίων με αντίπαλο την Ρόδο αλλά μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει.

 

Αγωνιστικά στο ματς της 27ης αγωνιστικής με την ομάδα της Κερατέας θα «ξεχρεώσουν» τις ποινές τους οι Σελινιωτάκης και Παπακαστρήσιος που επιστρέφουν στην διάθεση του Προμπονά για το παιχνίδι με την Ρόδο. Κόντρα στον Βύζαντα «έσβησε» την ποινή 2 αγωνιστικών και ο αρχηγός Γωνιωτάκης ενώ στα Μέγαρα συμπλήρωσε 7 κάρτες ο Ραπτάκης που θα εκτίσει τις δυο αγωνιστικές στα παιχνίδια με Κεραυνό και Πανηλειακό.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook