Nέα μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που όπως δημοσίευσε το flashnews.gr, (δείτε εδώ)  κατάφεραν και έβαλαν στο χέρι έμπορο ναρκωτικών που είχε σκοπό να ρίξει στην αγορά σχεδόν 11 κιλά χασίς.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με 26χρονο Ρεθυμνιώτη για να αγοράσουν ποσότητα 11 κιλών χασίς αντί του ποσού των 23.000 ευρώ.

Ο νεαρός έπεσε στην \”παγίδα\” και συνελήφθη επί τω έργων με τα 11 κιλά χασίς ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του 26χρονου καθώς και φωτογραφία από τα ευρήματα παρατίθεται παρακάτω

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες (03-11-2012) το απόγευμα, στον κόμβο Ατσιποπούλου στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, 26χρονος ημεδαπός, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, τον 26χρονο και χθες (03-11-202) το πρωί, αστυνομικός προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή, ήρθε σε συνάντηση με τον δράστη, όπου διαπραγματεύτηκε και πέτυχε συμφωνία αγοράς, έντεκα (11) κιλών ακατέργαστης κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των είκοσι τριών χιλιάδων (23.000) ευρώ.

Στη συνέχεια οριστικοποιήθηκε το σημείο παράδοσης προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και χθες (03-11-2012) το απόγευμα ο 26χρονος, έφτασε στο σημείο όπου είχε συμφωνηθεί η αγοραπωλησία με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και κατά την διαδικασία παράδοσης του, συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά έντεκα (11) κιλά και ογδόντα (88) οκτώ γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ο 26χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα (04-11-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook