Με γκολ του Αλέξη Σελινιωτάκη στο 78\’ η Επισκοπή πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο πρωτάθλημα της Football League 2 και γενικότερα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Η ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε ανοίξει το σκορ στο 37\’ με τον Τριανταφύλλου, αλλά ο Αχαρναϊκός είχε φέρει το ματς στα ίσα στο 72\’ με σουτ του Καλογερόπουλου.
Φάσεις-γκολ
10\’ Ο Τριανταφύλλου σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

18\’ Σέντρα του Δερμίση κεφαλιά του Τριανταφύλλου άουτ.

26\’ Σουτ του Δερμίση άουτ.

30\’ Σέντρα του Αθανασόπουλου κεφαλιά του Νεόφυτου άουτ.

37\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Αντιασβίλι κεφαλιά του Τριανταφύλλου και το πρώτο γκολ στην ιστορία της Επισκοπής στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός (1-0).

55\’ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Παγούδη να στερεί το γκολ από τον Αντιασβίλι.

72\’ ΓΚΟΛ: Ο Δασκαλάκης εκτέλεσε το φάουλ ο Νικηφόρος δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Καλογερόπουλος ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1.

78\’ ΓΚΟΛ: Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Σελινιωτάκης αποδεικνύεται \”χρυσή\” αλλαγή για τον Κολιτσιδάκη αφού στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάουλ του Κοζανίδη.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Αντιασβίλι, Δελήμπασης, Κοζανίδης, Αργυράκης, Τζέκος, Δερμίσης.
Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας): Παγούδης, Μανάλης, Αθανασόπουλος, Καλογερόπουλος, Βεστάκης, Δασκαλάκης, Νιάρος, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Νεόφυτος (57\’ Νταβαρίνος).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook