Νέες επιτυχίες έφεραν στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων οι νεαροί αθλητές του που συμμετείχαν στο 9ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι επιτυχίες του ΟΑΧ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση:
Για ένα ακόμα τουρνουά οι μικροί τενίστες και τενίστριες του Ο.Α.Χ.  διέπρεψαν σε Πανελλαδικό επίπεδο. Αξιοσημείωτα είναι τ’ αποτελέσματα της Κοκκινάκη Ευγενίας που έφτασε ως τα προημιτελικά στην κατηγορία κάτω των 12 και στην 16άδα στην κατηγορία κάτω των 14άρων και του Ναούμ Σπύρου που αν και μικρός 14άρης έφτασε στους 8 του πρωταθλήματος. 
Πιο αναλυτικά ο Ναούμ απέκλεισε, κάνοντας την έκπληξη, στον 1ο γύρο τον Ιωαννίδη (Φιλοθέη) Νο 6 του ταμπλό με χαρακτηριστική ευκολία και σκορ 6/0 6/3. Στην συνέχεια επικράτησε 6/1 6/1 του Σημαιοφορίδη (Πεύκη) αλλά τελικά αν και απέδωσε σπουδαίο τένις αποκλείστηκε από το Νο 2 του τουρνουά, Καπίρη (Φιλοθέη) με σκορ 2/6 2/6. Στην ίδια κατηγορία ο Αρετάκης Γιάννης έκανε 2 νίκες με καλό τένις στα προκριματικά για ν’ αποκλειστεί στον 1ο γύρο από το Νο 3 του ταμπλό Ανδρώνη με σκορ 1/6 3/6. Επίσης ο Αλεξάκης Πέτρος αν και 12άρης συμμετείχε και αποκλείστηκε στα προκριματικά. 
Η άλλη σημαντική διάκριση ήρθε από την Κοκκινάκη Ευγενία η οποία στα κορίτσια κάτω των 12 έφτασε ως τις 8 νικώντας με ευκολία τις Αναγνώστου (Βόλος) με 6/3 6/3 και Πάλλη (Περιστέρι) με 6/0 6/3. Εκεί αποκλείστηκε από την Γκόγκου (Σούδα) με 2/6 0/6. Συμμετέχοντας και στην κατηγορία των 14άρων πήγε επίσης εξαιρετικά καθώς εκεί συναγωνίστηκε παίκτριες 1 και 2 χρόνια μεγαλύτερες της και έφτασε ως τους 16 πετυχαίνοντας 3 νίκες, η μία μάλιστα εναντίον του περυσινού Νο 2 στα 12άρια Ραφτοπούλου με 6/3 6/0. Στους 16 αντιμετώπισε την Κολούτσου (Χαϊδάρι) Νο 7 του ταμπλό και μετά από αγώνα σχεδόν 3 ώρες! ηττήθηκε με σκορ 7/6(5) 2/6 4/6. Στα κορίτσια 12 η αδερφή της Κοκκινάκη Ευαγγελία ηττήθηκε δύσκολα στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ενώ οι Μιουμπή Μύριαμ, Κουκλάκη Ευγενία και Μπαλάσκα Βασιλική αποκλείστηκαν στον τελευταίο προκριματικό γύρο. Στα κορίτσια 14 Ναούμ Μαρία και Κοκκινάκη Ευαγγελία ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του ταμπλό με την πρώτη να χάνει οριακά με 2/1 σετ. Επίσης η Διγαλάκη Κορίνα αποκλείστηκε στα προκριματικά. 
Στα αγόρια 12 την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλεξάκης Πέτρος φτάνοντας ως τον γύρο των 16, ξεκινώντας από τα προκριματικά. Συνολικά απέδωσε πολύ καλά πετυχαίνοντας 3 νίκες η μία μάλιστα εναντίον του συναθλητή του στον Ο.Α.Χ. Τσιβουράκη Αντώνη που και αυτός πέτυχε 2 νίκες στα προκριματικά, με σκορ 6/2 6/3. Στον 2ο γύρο αντιμετώπισε τον μετέπειτα νικητή Φωτεινόπουλο (Ηλιούπολη) από τον οποίο έχασε με 1/6 2/6. Στην ίδια κατηγορία οι Τζανάκης Κυριάκος, Ματσαμάκης Αντώνης και Κονταράκης Ανδρέας αποκλείστηκαν στα προκριματικά αφήνοντας καλές εντυπώσεις. 
Τέλος ο Αλεξάκης Αβραάμ αγωνίστηκε τόσο στα 16άρια όσο και στα 18άρια καταφέρνοντας στην πιο μεγάλη κατηγορία να προκριθεί στο ταμπλό όπου και ηττήθηκε από τον νικητή Τσιτσιπά (Γλυφάδα) με σκορ 0/6 2/6.
Ακόμα στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου που διεξάχθηκε στην Ιεράπετρα από τον Ο.Α.Χ. συμμετείχαν 4 αθλητές όπου έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό πετυχαίνοντας από 2 νίκες ο καθένας. Πρόκειται για τους Διγενάκη Αλέξανδρο, Βολτυράκη Βασίλη, Ζερβό Γιώργο και Αλεξάκη Χρήστο, οι οποίοι άφησαν πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα για το Χανιώτικο τένις στο μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook