Στο Εθνικό Στάδιο Χανίων οριστικά θα δώσει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Παναιγιάλειο ο Α.Ο. Χανιά.
Με ανεβασμένη ψυχολογία από το μεγάλο \”διπλό\” στην Κόρινθο η χανιώτικη ομάδα στο πρώτο εντός έδρας της παιχνίδι για το πρωτάθλημα θέλει στο πλευρό της το φίλαθλο κόσμο των Χανίων.
Ο ενθουσιασμός από την \”άλωση\” της Κορίνθου είναι μεγάλος και την Κυριακή (11/11) η ιστορική έδρα της ομάδας (έστω και για ένα παιχνίδι) αναμένεται να θυμίσει άλλες εποχές.
Για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αιγίου έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (05/11) προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία του ΑΟΧ, στην οδό Α. Παπανδρέου 57.
Μέσω της σελίδας του ΑΟΧ στο facebook (που πλέον αποτελεί ξανά την επίσημη σελίδα της ομάδας) γίνεται κάλεσμα στους φίλους της ομάδας:
\”Κυριακή, 15.00, Εθνικό Στάδιο Χανίων , ΑΟ ΧΑΝΙΑ -ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Εισιτήρια προπωλούνται από σήμερα Δευτέρα στα γραφεία της ομάδας στην οδό Παπανδρεόυ 57 , ώρες 18.00-21.00. Η προαγορά εισιτηρίου βοηθάει τον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ. Φίλοι του ΑΟΧ σας περιμένουμε!\”
*Η φώτο είναι από το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, στις 8 Μαΐου 2011, όπου ο ΑΟΧ είχε συντρίψει με 6-2 τον Παναιγιάλειο (πατήστε ΕΔΩ)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook