Δεν το γλίτωσε τελικά το πρόστιμο ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ. Ο \”Red Bull Stratos\”, ο οποίος πρόσφατα έσπασε το φράγμα του ήχου με ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα, καταδικάσθηκε την Τρίτη και από δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τον ξυλοδαρμό Έλληνα οδηγού νταλίκας.

Το δικαστήριο του Σάλτσμπουργκ επιβεβαίωσε πρωτόδικη απόφαση που είχε εκδοθεί τον Απρίλιο 2012 και, σύμφωνα με την οποία ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ ήταν ένοχος για σωματικές βλάβες σε βάρος οδηγού νταλίκας και έπρεπε να καταβάλει πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, στη διάρκεια μποτιλιαρίσματος στο Σάλτσμπουργκ, ένας αυτοκινητιστής κι ένας \’Έλληνας οδηγός νταλίκας ήρθαν στα χέρια. Ο Μπάουμγκαρτνερ είχε πάρει το μέρος του αυτοκινητιστή και είχε χτυπήσει και τραυματίσει στο πρόσωπο τον Έλληνα οδηγό.

Ο Μπάουμγκαρτνερ δεν ήταν παρών στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είχε επικαλεσθεί νόμιμη άμυνα, κάτι που δεν δέχθηκε το δικαστήριο.

Η υπόθεση του ξυλοδαρμού είναι η δεύτερη αμφιλεγόμενη ιστορία που σχετικά με τον Μπάουμγκαρτνερ που έρχεται στο φως μετά το εντυπωσιακό άλμα του. Στις 28 Οκτωβρίου ο αλεξιπτωτιστής δήλωσε πως τάσσεται υπέρ μιας \”μετριοπαθούς δικτατορίας\” για να επιλυθούν τα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook