To Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιείται Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος μαστού : από τον πληθυσμιακό έλεγχο στη διάγνωση – νεότερα δεδομένα» στο ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) στην αίθουσα «Μεγάλο Αρσενάλι».

Η ημερίδα περιλαμβάνει : α) αμιγώς επιστημονικό πρόγραμμα, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματισθεί για τις 9:00 π.μ. και η λήξη για τις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου και απευθύνεται σε επιστήμονες που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού και

β) μία ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, στην οποία θα μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές, κατά την οποία θα δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν οι πολίτες και να λύσουν τυχόν απορίες τους για το κοινωνικό αυτό πρόβλημα, η οποία έχει προγραμματισθεί να αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα και να λήξει στις 8:30 μ.μ. Ο τίτλος της ενημερωτικής εκδήλωσης έχει τίτλο «Καρκίνος μαστού : η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές».

Η εν λόγω Ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης και τον Τομέα Ιατρικής Απεικόνισης του Γεν. Νοσοκομείου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook