Ένας καυγάς που ξεκίνησε από αδιευκρίνιστους λόγους, κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δυο ανήλικων παιδιών στη Σκόπελο!

Το ένα από αυτά κατέληξε στο νοσοκομείο Βόλου με σοβαρά τραύματα, ενώ το άλλο συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του που κατηγορείται για πλημμελή εποπτεία.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν η αιτία της συμπλοκής μεταξύ ενός 16χρονου Αλβανού και ενός 14χρονου Ελληνόπουλου. Πάντως, μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός αλλοδαπός χτύπησε τον ανήλικο με πρωτοφανή βιαιότητα με κλωτσιές στο πρόσωπο και την κοιλιά, τραυματίζοντάς τον! Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι τα τραύματα στην κοιλιά ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

Έτσι, διακομίστηκε με το πλοίο στο νοσοκομείο Βόλου όπου παρέμεινε για νοσηλεία και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Άνδρες του τμήματος Σκοπέλου συνέλαβαν τον 16χρονο δράστη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μαζί με τον πατέρα του που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook