Κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον ελληνικό λαό «να εκφράσει την οργή και τη διαμαρτυρία του με τη μεγαλειώδη παρουσία του στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα».

Όπως αναφέρει, «η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, ευρισκόμενη σε εμφανή κρίση και αποσταθεροποίηση, οδηγεί τη χώρα και το λαό σε διαδοχικά αδιέξοδα, κατεδαφίζοντας ταυτόχρονα κάθε έννοια δημοκρατίας, με μοναδικό σχέδιο και αποτέλεσμα τη χωρίς τέλος λιτότητα για τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνική πλειοψηφία, την αρπαγή του δημόσιου πλούτου, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και την πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό «να απαιτήσει τη δημοκρατική ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κυβέρνησης και την προώθηση μιας εναλλακτικής λύσης εξόδου από την κρίση σε όφελος της κοινωνίας και της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί δύο συλλαλητήρια στην Αθήνα στις 5 το απόγευμα: ένα στο Σύνταγμα από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και ένα στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook