Η εταιρεία Ραμπαλάκος Α.Α.Ο.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με την Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε., επίσημο αντιπρόσωπο της HUSQVARNA στην Ελλάδα, διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, εκδήλωση επίδειξης προϊόντων Husqvarna.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια εορτασμού των 50 χρόνων παρουσίας της γνωστής σουηδικής εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή προϊόντων δασοκομίας, πάρκων και κήπων, καθώς και δισκοπριόνων για τον τομέα των οικοδομών και κατασκευών.

\"\"

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δουν από κοντά, σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς, τις δυνατότητες των προϊόντων Husqvarna, καθώς και να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη συντήρηση τους από τους ειδικούς.

Οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από απίθανα δώρα-προσφορές με κάθε αγορά προϊόντος Oregon Powersharp, ενώ ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα αλυσοπρίονο Husqvarna 236 με Oregon Powersharp, αξίας 348,22€.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκευτούν τις εγκαταστάσεις της Ραμπαλάκος Α.Α.Ο.Β.Ε.Ε. στο 1ο χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Χανίων-Κισάμου, να συμπληρώσουν το δελτίο συμμετοχής και να μπουν στην κλήρωση που θα γίνει την ίδια μέρα.
\"\"    

  \"\"  \"\"

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση του πρωτοποριακού συστήματος ακονίσματος της Oregon Powersharp, για αλυσίδες αλυσοπρίονων.

\"\"      

Ώρες εκδήλωσης είναι από τις 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και από τις 17:00 μ.μ. – 20:00μ.μ., στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 28210 73850 και 28210 73883.

www.rampalakos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook