Ακόμα και αν υποσχέθηκε ότι δε θα ξαναθέσει  υποψηφιότητα για πρωθυπουργός, ακόμα κι αν στο κόμμα του Λαό της Ελευθερίας επικρατεί αναστάτωση σχετικά με τον διάδοχό του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αφήνει πίσω τις πολιτικές του έννοιες και εξακολουθεί όχι μόνο να ασχολείται με τα κορίτσια του, αλλά και να τα πληρώνει αδρά.

«Ο  Μπερλουσκόνι όπως με βοηθούσε πριν, με βοηθά και τώρα. Μου δίνει 2.500 ευρώ το μήνα. Επίσης με βοήθησε μπαίνοντας ως εγγυητής για να αγοράσω ένα διαμέρισμα», ισχυρίστηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο της δίκης του πρώην πρωθυπουργού για την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, η Ελίζα Τότι μία από τις νεαρές που είχαν συμμετάσχει ενεργά στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι του Καβαλιέρε.

Όπως  αποδεικνύεται όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα τους υπάρχουν κι άλλα τυχερά μπούνγκα-μπούνγκα girls…

Η Αρις Εσπινόζα λοιπόν δέχεται κι εκείνη 2.500 ευρώ το μήνα από τον πρώην πρωθυπουργό, παρότι σε τηλεφωνική της συνομιλία που είχε καταγραφεί την περίοδο που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητα το ροζ σκάνδαλο, είχε πει ότι λάμβανε 6.500 ευρώ για κάθε βράδυ στην πολυτελή βίλα Αρκορε.

Το  ίδιο ποσό με την Εσπινόζα φαίνεται πως λαμβάνει κάθε μήνα κι η  Γιοάνα Βιζάν, η οποία υποστήριξε ότι ο Μπερλουσκόνι της δίνει τις 2.500 ευρώ για να πληρώσει τα δίδακτρα για το Πανεπιστήμιό της.

Η γενναιοδωρία όμως του Μπερλουσκόνι δεν περιορίζεται στα έξοδα για την μόρφωση της Βιζάν, καθώς όπως δήλωσε η νεαρή το 2010 ο Καβαλιέρε της είχε χαρίσει 10.000 ευρώ για την ονομαστική της εορτή. Ακόμα δύο γυναίκες η Μαριστέλ Πολάνκο κι η Ελεονόρα Ντε Βίβο κατέθεσαν πως λαμβάνουν ανάλογα ποσά μηνιαίως, καθώς όπως δήλωσαν αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο θεωρούνται πόρνες κι αυτό έβλαψε την καριέρα τους, επομένως ο Μπερλουσκόνι τις ενισχύει εφόσον δε καταφέρνουν να βρουν εργασία.

Αυτό  ισχυρίστηκε κι ο στενός φίλος  του, Λέλε Μόρα ο οποίος μεσολαβούσε  για να βρεθούν καλλονές έτοιμες για όλα που θα διασκέδαζαν τον Καβαλιέρε και τους καλεσμένους του. Έτσι σε δήλωσή του ο Μόρα είπε «ο Μπερλουσκόνι καλά κάνει που βοηθά αυτά τα κορίτσια, γιατί έχουν καταστραφεί και αντιμετωπίζονται ως πόρνες».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook