Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή, 19 αμερικανικών αμυντικών και αεροπορικών βιομηχανιών, στην οποία περιλαμβάνονται παγκόσμιοι γίγαντες όπως αντιπρόσωποι των Bell Helicopter, Boeing, General Electric και Sikorsky, φτάνουν στην Τουρκία, στις 3 Δεκεμβρίου.

Όπως δημοσιεύει η Hürriyet Daily News, σκοπός της πολυμελούς αμερικανικής εμπορικής αποστολή, στην οποία συμμετέχει και ο αμερικανός υφυπουργός Εμπορίου Francisco J. Sanchez, είναι να βρει τούρκους συνεταίρους προκειμένου να επενδύσει στην δημιουργία παραρτημάτων των μεγάλων εταιριών και στην Τουρκία.

Η αμερικανική εμπορική αποστολή, θα πάει πρώτα στην Άγκυρα και στις 5 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. «Η αποστολή θα διαπιστώσει τις ευκαιρίες για την αμερικανο-τουρκική συνεργασία και θα προσφέρει χρηματοδοτήσεις στις εταιρίες που θα κριθούν κατάλληλες. Αυτό εντάσσεται στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την αύξηση των διμερών εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας υπό την αιγίδα του προγράμματος Στρατηγικής, Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα.


zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook