Η Ιωνία 2000 \”σφράγισε\” μία θέση στον όμιλο τίτλου μετά το επιβλητικό της πέρασμα από το Βάμο και το 6-1 απέναντι στην Κορωνίδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Τόλιας, που πέτυχε 4 γκολ, ενώ ενδιάμεσα είχαν σκοράρει και οι Βακαλουνάκης, Καβρουλάκης. Για τους γηπεδούχους μείωσε με πέναλτι, που χαρακτήρισαν αμφότερες οι ομάδες ανύπαρκτο, ο Τζαγκαράκης. 

Μαζί της μια θέση στον ίδιο όμιλο της β\’ φάσης εξασφάλισαν τα εντυπωσιακά φέτος Ροδωπού, που επικράτησαν 2-0 του Κρ. Αστέρα, με σκόρερ τους Χατζηγιάννη (35\’) και Μαριανάκη (75\’). Βέβαια οι νικητές ολοκλήρωσαν με εννιά παίκτες το ματς αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Χατζηγιάννης (55\’) και Φραγκιουδάκης (65\’).
Στα Νεροκούρου ο Άρης Σούδας παρότι τέλειωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες έκανε σημαντικό βήμα για την πρώτη πεντάδα μετά το 1-0 (30\’ Αράπη, 52\’ 2η κίτρινη Θάνος) κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, ενώ κοντά στον όμιλο τίτλου βρίσκεται και ο Ακρίτας μετά το εκτός έδρας 3-2 επί του Αστέρα Μανολιόπουλου. Για τους νικητές σκόραραν οι Καγλατζής (41\’), Γαβρέλας (44\’) και Ιωαννίδης (75\’).
Σημαντική νίκη επί του Γρανίτη στους Αγ. Αποστόλους με 1-0 με αυτογκόλ του Μαστοράκη στο 58\’ πήρε ο Πανακρωτηριακός μπαίνοντας στο \”κόλπο\” για την πρώτη πεντάδα (φώτο από το παιχνίδι).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook