Το κρητικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α\’ κατηγορίας γυναικών είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με τις Κρήσσες να παίρνουν τη νίκη με επική ανατροπή.
Τα κορίτσια του Παναγιώτη Αντωνιάδη επικράτησαν με 3-2 του Εργοτέλη, πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Η ηρακελιώτικη ομάδα είχε στο 7\’ δοκάρι σε κόρνερ της Β. Κυδωνάκη, για να ανοίξει το σκορ στο 12\’ με ψηλοκρεμαστό σουτ της Σιδηρά. 
Στο 20\’ έγινε το 0-2 με την Νικηταρά να σκοράρει με πλασέ μετά την απόκρουση της Βαΐτση σε σουτ της Κουνάλη.
Στο 29\’ οι Κρήσσες κέρδισαν πέναλτι (ανατροπή Μιχαλακίδου από Μ. Κυδωνάκη) με τη Μπατζάκα να εκτελεί εύστοχα για το 1-2.
Άμεσα (32\’) ήρθε και η ισοφάριση για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα με τη Μιχαλακίδου.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 86\’ με τη Β. Λαζανά να πετυχαίνει το 3-2 με απευθείας κόρνερ.
Κρήσσες (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Βαϊτση, Μπατζάκα, Παπαδάκη, Ξενοπούλου (55’ Μαγκανά), Πιτσή, Π. Λαζανά, Δρακάκη, Μιχαλακίδου, Β. Λαζανά, Πότσιου, Μαμαλάκη.
Εργοτέλης (Ζαφείρης Λατσούδης): Αποστολάκη, Μ. Κυδωνάκη (42’ Αγγελάκη), Ξερά , Κουνάλη, Τριβιζάκη, Β. Κυδωνάκη (55’ λ.τ. Κασσωτάκη), Νικηταρά, Σιδηρά, Σημαιάκη (55’ Λαζανάκη), Κοσμαδάκη, Αραβιάκη.

Θετικό αποτέλεσμα ο ΑΟΧ

Στη δική του πρεμιέρα (την 1η αγωνιστική είχε ρεπό) στο φετινό πρωτάθλημα της Β\’ κατηγορίας ο Α.Ο. Χανιά έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από το ΕΑΚ Ηφαίστου. Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη αντιμετώπισαν το φαβορί για την άνοδο Ήφαιστο και αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με την ομάδα του Περιστερίου.
Μάλιστα η Σαρρή (φώτο δεξιά) είχε δώσει προβάδισμα στον ΑΟΧ, που θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη, αλλά από αδράνεια ήρθε η ισοφάριση με την Πάκου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

\”Η ομάδα γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ευχαριστεί θερμά την ANEK LINES, για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β\’ Εθνικής κατηγορίας.\”


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook