Σε μια πολυτελέστατη αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο του Λονδίνου, έγινε την περασμένη Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012, η  ετήσια εκδήλωση “Gold Awards” (Χρυσά Βραβεία) του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Travel Plc, όπου βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία του ομίλου από όλο τον κόσμο.

Το Thalassa Beach Resort που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων, διακρίθηκε ως το καλύτερο, ανάμεσα σε 17 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο που εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών σε ζευγάρια. Η αξιολόγηση βασίστηκε στο βαθμό ικανοποίησης των πελατών των ξενοδοχείων, που συγκεντρώνει η TUI μέσα από ερωτηματολόγια, μετά το πέρας των διακοπών τους.

\"\"

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Νικάκης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης του Thalassa Beach Resort, από τον Ko Henrik Norlin Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Nordic (δεξιά) και κο Johan Lundgren Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Travel Plc (αριστερά).

Η TUI Travel Plc δραστηριοποιείται σε 180 χώρες και διακινεί ετησίως 30 εκατομμύρια ταξιδιώτες. H TUI Nordic φέρνει στα Χανιά 130 χιλιάδες επισκέπτες ετησίως από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook