Αστατο καιρό με βροχές κυρίως στα νότια τμήματα του νησιού και στα ορεινά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 18 έως 19 βαθμούς αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού οι μέγιστες θα φτάσουν τους 25 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στα δυτικότερα τμήματα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Λιβυκό θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 21/11, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 21/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 21/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Βροχή και καταιγίδα αναμαίνεται στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες αναμένονται ίδιες καιρικές συνθήκες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 21/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook