Τα εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα, κάθε χρόνο, πιστά στην παράδοση που έχουν δημιουργήσει και στο κλίμα των ημερών των Χριστουγέννων, διοργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Με αφορμή τον ερχομό των φετινών Χριστουγέννων, διοργανώνουν ένα πρωτότυπο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για ενήλικες, το «Christmas Gingerbread House – Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι από τζίντζερμπρεντ».

Το σκεπτικό της ιδέας είναι να καλλιεργηθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων στους συμμετέχοντες αλλά και τις οικογένειες τους, μέσα από τη χαρά της έκφρασης και της δημιουργίας.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν και να διακοσμήσουν ένα ξεχωριστό τρισδιάστατο σπιτάκι από ζύμη τζίντζερμπρεντ, επιλέγοντας μια από τις δύο ομάδες που θα δημιουργηθούν για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα των 2 ομάδων έχει ως εξής:

1η ΟΜΑΔΑ:

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5:00 – 8:00 μ.μ. και

Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 5:00 – 8:00 μ.μ.

2η ΟΜΑΔΑ:

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 10:00 – 13:00 μ.μ.

Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 10:00 – 13:00 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 30€ ανά άτομο και περιλαμβάνει υλικά και εργαλεία για την παρασκευή της ζύμης, της διακόσμησης και της συσκευασίας. Κάθε άτομο, θα φτιάξει, θα διακοσμήσει και θα πάρει το δικό του σπίτι με το τέλος του εργαστηρίου.

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Βίλμα Μαυροματάκη.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.:  6948240049

Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη-Μητέρα», Παπαναστασίου 220, Χανιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook