To ερωτικό παρελθόν του Μπιλ Κλίντον βλέπει το φως της δημοσιότητας για μία ακόμη φορά.

Μία πρώην σεξοβόμβα και φημολογούμενη σχέση του από τη δεκαετία του ΄90, όταν ακόμα ήταν κυβερνήτης ο «άτακτος» Μπιλ, μίλησε έξω από τα δόντια για την εξωσυζυγική σχέση της με τον πρώην πλανητάρχη.

Πρόκειται για την Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου, η οποία είχε συνάψει «ανάρμοστη σχέση» με τον Μπιλ Κλίντον όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης του Αρκάνσας. Όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, η ροζ σχέση τους διήρκησε 12 χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο WGNO, θυγατρικό κανάλι του αμερικανικού δικτύου ABC, η Τζένιφερ αποκάλυψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Μπιλ Κλίντον επισημαίνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την είχε ενοχλήσει και το 2005, αφότου δηλαδή είχε μπει τέλος στην ροζ σχέση τους. 

«Σηκώνω το τηλέφωνο και  ήταν αυτός. Του λέω: Όχι  δεν μπορείς να έρθεις εδώ.  Σε καμία περίπτωση, .Οχι, δεν  μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου». Και τότε ο Μπιλ απάντησε:

«Θα βάλω ένα  t- shirt με κουκούλα και θα έρθω. (προφανώς για να καμουφλαριστεί, ήταν κάτι που το συνήθιζε).

«Σου είπα όχι. Και θέλω να με αφήσεις  ήσυχη».

Υπενθυμίζεται  ότι, το 1992, όταν ο τότε πλανητάρχης κατέθετε για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της Πόλα Τζόουνς, είχε ομολογήσει ότι είχε βρεθεί ερωτικά και με την Φλάουερς, αλλά μόνο μία φορά.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook