Το ξενοδοχείο 5* The Chania Hotel, στην Πλατεία 1866, “υπογράφει” την ποιότητα στο Αναστάσιμο Δείπνο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Chef  του ξενοδοχείου, βάζοντας τη δική του πινελιά και χρησιμοποιώντας προϊόντα άριστης ποιότητας από την Κρητική γη,  σας προσκαλεί να γευτείτε τα ιδιαίτερα πιάτα της βραδιάς τα οποία δεν ζηλεύουν σε τίποτα ένα οικογενειακό Αναστάσιμο τραπέζι αλλά προσδίδουν μια πιο σύγχρονη προσέγγιση που αξίζει να δοκιμάσετε…

Στο Roof Garden του τέταρτου ορόφου του 5* ξενοδοχείου The Chania Hotel, θα αφεθείτε κυριολεκτικά  στην εξαιρετική θέα που χαρίζουν τα Λευκά Όρη και θα βιώσετε την πιο ξεχωριστή Ανάσταση της ζωής σας!..

Το δείπνο είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, έτσι ώστε μετά τις 23:00 όσοι προσκεκλημένοι το επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Παναγία Τριμάρτυρη (μόλις 2 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο) και να βιώσουν το μυστήριο της Ανάστασης του Κυρίου.

Φυσικά, είναι καλοδεχούμενοι οι εξωτερικοί επισκέπτες που επιθυμούν να γευτούν το ξεχωριστό αυτό αναστάσιμο μενού. Οι θέσεις του εστιατορίου είναι περιορισμένες.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 28210 90002 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook