Ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, μία κοντόκανη κυνηγετική καραμπίνα, μια κουκούλα και κηλίδες αίματος διάσπαρτα στο δρόμο αποτελούν τα στοιχεία που έχουν θέσει σε συναγερμό της διωκτικές αρχές.

Το αίνιγμα άρχισε να διαμορφώνεται από το πρωί της Κυριακής, όταν ένας διερχόμενος οδηγός από την εθνική οδό ενημέρωσε την αστυνομία ότι στο ύψος του Φόδελε υπάρχει ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.

Ο οδηγός που ενημέρωσε την ΕΛΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας \”Πατρίς\” έδωσε ακριβή στοιχεία για τη θέση του οχήματος, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι στο σημείο υπήρχε και μία καραμπίνα γεμάτη με φυσίγγια.

Οι αστυνομικοί ,φτάνοντας διαπίστωσαν ότι η πληροφορία ήταν ακριβής και είδαν ότι το όχημα που είχε αναφερθεί ήταν ένα ασημί I.X. Στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν αρκετά κουτιά με μπίρες, εξωτερικά σύμφωνα με πληροφορίες η καραμπίνα και στο χώρο οι κηλίδες με το αίμα.

Το Ι.Χ ανήκει σε έναν κάτοικο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γαζίου ο οποίος δεν ήταν στο σημείο, ενώ όταν αναζητήθηκαν τραυματίες στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, η απάντηση που πήραν οι Αρχές ήταν ότι δε μεταφέρθηκε κάποιος τραυματίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook