Καλός για ένα ημίχρονο ήταν ο Πλατανιάς απέναντι στη Βέροια, αλλά στο τέλος χρειάστηκε ο Κηπουρός για να μείνει το 0-0 με τη Βέροια, στα Περιβόλια.
Ο έμπειρος γκολκίπερ απέκρουσε πέναλτι στο 81\’ του Ιωάννου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκονζάλες έσωσε τον Πλατανιά από βέβαιη παραβίαση στο τετ-α-τετ του Κόστλι.
Στο πρώτο ημίχρονο αυτός που είχε κρατήσει το μηδέν ήταν ο τερματοφύλακας της Βέροιας Λόπεζ, με δυο σπουδαίες επεμβάσεις σε κεφαλιά του Ουντότζι (25\’) και σουτ του Ουκάρ (26\’). 

Στην επανάληψη παρόλο που δεν ήταν καλή η χανιώτικη ομάδα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με τον Ουντότζι να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο 89\’.

Κακή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου, που εκνεύρισε με τα σφυρίγματά του και τις δυο ομάδες.

Στο 30\’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του Καλί σε γύρισμα του Κανακούδη.
Το φιλμ του αγώνα 
6\’ Σούτ του Ουντότζι μπλοκάρει ο Λόπεζ.
8\’ Ο Λόπεζ με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει το σουτ του Κάλαϊτζιτς.
25\’ Σέντρα του Κανακούδη κεφαλιά του Ουντότζι αποκρούει εντυπωσιακά ο Λόπεζ.
26\’ Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας \”κρατάει\” το μηδέν στο διαγώνιο σουτ του Ουκάρ.
28\’ Σέντρα του Αμαραντίδη κεφαλιά του Ιωάννου άουτ.
33\’ Κάθετη μπαλιά του Καφέ τον Μπαργκάν επεμβαίνει σωτήρια ο Ποτουρίδης και στη συνέχεια \”καθαρίζει\” τη φάση ο Κηπουρός.
35\’ Το σουτ του Ουντότζι κοντράρει στον Αμαραντίδη και καταλήγει κόρνερ.
38\’ Δυνατό σουτ του Αγκιλέρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
42\’ Σουτ του Καφέ άουτ.
61\’ Ο Μιρτσέτα με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
80\’ Από μπαλιά του Μπαργκάν ο Ιωάννου θα βρεθεί απέναντι από τον Κηπουρό και από μαρκάρισμα του Κανακούδη πέφτει στον αγωνιστικό χώρο. Πέναλτι και κόκκινη τον αμυντικό του Πλατανιά.
81\’ Ο Κηπουρός με εντυπωσιακή εκτίναξη αποκρούει την εκτέλεση του Ιωάννου. 
89\’ Μπαλιά του Κάλαϊτζιτς στον Ουντότζι, που μόνος μπροστά από τον Λόπεζ πάει να τον \”κρεμάσει\”, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
90+4\’ Σέντρα του Μπαργκάν στον Κόστλι, που είναι έτοιμος να σκοράρει αλλά ο Γκονζάλες τον ανακόπτει αποτελεσματικά, σώζοντας τον Πλατανιά.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (64’ Ναζλίδης), Τζανής, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Γκονζάλες, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (75’ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης (56’ Μιρτσέτα) 

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργίαδης, Καλτσάς (72\’ Γκιγιέρμο), Καφές, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου (82\’ Κόστλι)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook