Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ «αρέσει» στον Σάκη Τσιώλη που τον θέλει στην Αρκαδία για το επόμενο διάστημα του πρωταθλήματος.

Από την Αγγλία ήρθε το (επίσημο) ενδιαφέρον για τον Λαμπρόπουλο ωστόσο ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ δεν περνάει απαρατήρητος και από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου, ο «Λαμπρό» βρίσκεται στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης που ψάχνει έναν κεντρικό μέσο για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του.

Πάντως, η μόνη ομάδα που έχει ενδιαφερθεί επίσημα για τον Λαμπρόπουλο είναι η Πιτέρμπορο που μέσω του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Στην διοίκηση του ΟΦΗ είναι ενήμεροι για την πρόταση του αγγλικού συλλόγου ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί.

Εφόσον η πρόταση της Πιτέρμπορο ικανοποιήσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει η υπόθεση και να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής. Αναμφίβολα θα είναι όμως μια σημαντική απώλεια για τον ΟΦΗ σε περίπτωση που αποφασιστεί να παραχωρηθεί ο Λαμπρόπουλος μιας και ήταν ο πιο σταθερός – σε απόδοση – κεντρικός μέσος καθ” όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook