Συγκλονισμένη η κοινωνία των Τρικάλων, από τον άδικο χαμό της 12χρονης μαθήτριας Ευφροσύνης Τούλα από την Καλαμπάκα, που άφησε χθες βράδυ την τελευταία της πνοή, στο παγοδρόμιο του Μύλου των Ξωτικών, ενώ έκανε πατινάζ.

Ο υπεύθυνος του Μύλου των Ξωτικών κ. Οδυσσέας Ράπτης, παραχώρησε πριν από λίγη ώρα συνέντευξη στο trikalaola.gr και περιγράφει στην κάμερα τις τραγικές στιγμές, όταν το 12χρονο αγγελούδι άφηνε…την τελευταία της πνοή. Πως έγινε όλο το θλιβερό σκηνικό μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών. Πως προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή της άτυχης Ευφροσύνης, η νοσηλεύτρια του Μύλου των Ξωτικών και ένας γιατρός που βρισκόταν εκεί.

Δείτε στο σχετικό βίντεο του trikalaola.gr τι αφηγείται ο κ. Ράπτης. Αυτή την ώρα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας, γράφεται ο τραγικός επίλογος, καθώς κηδεύεται η μικρή Ευφροσύνη ή Φένια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό ταξίδι στη μικρή Φένια.

O θάνατος της άτυχης Ευφροσύνης, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, προήλθε από παθολογικά αίτια, συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς. Χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ερωτούμενο το συγγενικό περιβάλλον αν το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, η απάντηση ήταν αρνητική.

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook