Χαρακτηριστικά «πολιτικής βεντέτας» προσλαμβάνει η σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή τις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων το πρωί της Παρασκευής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για «χαϊδεμένους κουκουλοφόρους», με την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για «διχασμό και μισαλοδοξία».

«Χθες οι εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σήμερα οι εκρήξεις σε σπίτια δημοσιογράφων. Επιχειρείται ανοιχτή τρομοκρατία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, ένα ζωτικό χώρο της Δημοκρατίας μας. Επιτέλους τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποκηρύξει τους χαϊδεμένους κουκουλοφόρους του;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις και τόνισε ότι οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου «με αστείο μεν αλλά επικίνδυνο τρόπο κηρύσσουν το διχασμό και τη μισαλλοδοξία για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες».

Όσον αφορά τις επιθέσεις η Κουμουνδούρου υπογράμμισε ότι «για άλλη μια φορά τέτοιου είδους αδιέξοδες και επικίνδυνες πρακτικές δίνουν άλλοθι σε μια κυβέρνηση, που έχει υιοθετήσει τη στρατηγική του διχασμού, της βίας και της τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, να συνεχίσει το έργο της περιστέλλοντας την ίδια τη δημοκρατία».

«Ο αγώνας για την υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων και των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας θα συνεχιστεί στη βάση των μαζικών ενωτικών ειρηνικών αγώνων, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει η σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση», επισήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook